"Lydia werkt bij mij als Assistent en Administratief medewerker. Een engel op mijn pad! Zelfstandig, doortastend, invoelend. En verstand van zaken wat betreft de administratie en personeelszaken. Lydia combineert inlevingsvermogen met zakelijkheid, altijd met respect voor andermans mening. Lydia zorgt ervoor dat ik meer ontspannen de taken kan doen die belangrijk zijn als eigenaar van de zaak. Zij werkt gemakkelijk samen met collega's en zakelijke contacten. Heeft een goed overzicht en kan belangrijke van minder belangrijke werkzaamheden onderscheiden. Heb je een zaak en kom je om in werk dat je afhoudt van dat waar je echt goed in bent en waar je hart ligt? Lydia zorgt ervoor dat je weer plezier hebt in je werk doordat ze je werk uit handen neemt, het beter structureert en je inspireert!"

Vero Ploum / Eigenaresse

Pleïade

“De samenwerking met Lydia heb ik als plezierig, zeer goed gedoseerd en correct ervaren. Lydia is uitermate gebalanceerd en weet de vele aspecten die komen kijken bij  managementondersteuning een goede plek te geven. Als manager kon ik blind op Lydia rekenen: 1 plus 1 was ook echt 3. Ik zou Lydia in haar rol als VA omschrijven als een kanjer en acterend op gelijk niveau: dus niet werkend voor, maar werkend met. En kan Lydia aan iedereen die managementondersteuning nodig heeft, en ook graag iemand in die rol ziet die echt meedenkt, aanbevelen.”

 

Emile Stam / Directeur                    

CreativiTas                    

"Lydia is enorm gedreven en gepassioneerd in wat ze doet; Mensen en bedrijven vooruit helpen, ondersteunen en ontzorgen. Ze is betrokken, werkt hard, denkt mee en is een ster op communicatief gebied. Als iemand de eigenschappen heeft van een goede VA is het Lydia wel!"   

                   Max Tuerlings / Re-Integratie Coach / Vitaliteitscoach / Personal Trainer

                   Viva Vitality

"Lydia is een prettig persoon. Haar persoonlijkheid is sprankelend en toegankelijk. Ze is gedreven, punctueel en goed in menselijk contact. Ik zou haar adviseren voor elke (startende) ondernemer. En met name in een maatschappelijk betrokken organisatie.

Saskia van Wees / Loopbaan-Missie-Reïntegratie Mentor 

Missiementor

“Lydia werkt accuraat en pro-actief, bovendien is ze prettig in de omgang. Een fijne collega die afspraken nakomt. Daarnaast werkt ze taken ook doelgericht af. Ik kan Lydia aan iedereen aanraden die handen te kort komt op het gebied van algemene administratieve ondersteuning.”

                        Yvonne /  Urnen specialist en Coach

                        Zorgvuldig Leven