Zoeken

International Virtual Assistants Day 2019

Bijgewerkt: 21 jul 2019Vrijdag 17 mei 2019. Vandaag is het internationale Virtual Assistants dag!

Tot vorig jaar had ik niet eerder gehoord van het beroep Virtual Assistant. Zoals vele met mij is het nog steeds een beetje een onbekende term. Echter, begint Nederland steeds meer doordrenkt te raken van de Virtual Assistant. En dan bedoel ik niet Siri of Alexa, maar een echte persoonlijkheid, een medemens, een topper die op afstand assisteert.


01 juli 2019 wordt de eerste erkende beroepsvereniging voor VA’s gelanceerd. Een mooie ontwikkeling. In de nationale beroepengids wordt de Virtual Assistant benoemd als 1 van de 21 nieuwe beroepen mèt toekomst.

Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om als Virtual Assistant aan de slag te gaan. Mijn leven is met 100% verbeterd. Niet alleen mijn leven, ook het leven van de mensen waar ik voor werk.


Managers en ondernemers hebben een sparringspartner nodig, iemand die meedenkt en feedback geeft. Als Virtual Assistant ben je een meedenkende professional op HBO-niveau. Waarbij je mee bouwt aan de business van de klant. Je adviseert, denkt mee, geeft feedback en onderneemt actie zonder dat daar om gevraagd wordt. Als VA weet je veel van het ondernemerschap en daardoor ben je een extra waardevolle ondersteuner.

Ben je al aan het werk met een Virtual Assistant zet hem of haar vandaag dan in het zonnetje. Zou je meer informatie willen over het beroep of kun je een goede ondersteuner gebruiken neem dan gerust contact op. Maar heb vooral een fijne dag vandaag!


Liefs,

Lydia87 keer bekeken

  +31 (0) 6 42 67 68 30                                                                                       Lydia@virtual-one.nl 

KvK nr. 57519897  - © 2020 designed by