Virtual Personal Assistant 

Voordat je kunt kiezen voor assistentie, is het belangrijk om te weten wat het doel is van je bedrijf. Welke droom heb je als ondernemer? Wat wil je graag bereiken? 

Mijn expertise ligt bij het optimaliseren en professionaliseren van de backoffice en (administratieve) processen.

Ik denk graag met je mee hoe processen efficiënter en gestroomlijnder kunnen worden ingericht. 

Starter: ik help je online zichtbaar te zijn en het vinden van (meer) klanten. Het implementeren van digitale tools en maak een weg vrij in de taken die op je af komen.  Ik ben er voor jou en jouw bedrijf. 

MKB'er: ik help je met het optimaliseren en professionaliseren van je bedrijfsprocessen, tijdrovende taken kun je aan mij uitbesteden ik zorg voor een efficiëntere werkwijze. Zet mij centraal als spil in je organisatie en je zult ruimte en groei ervaren. Ik sta naast je en spar met je. Ik ben er voor jou en jouw bedrijf. 

Als ondernemer is het werk nooit klaar, er komt achter de schermen zoveel meer kijken dan alleen het runnen van je bedrijf. Ik kan me voorstellen dat het uitbesteden van werk een stap voor je is. Kijk per onderdeel van je organisatie wat je het meeste tijd kost, waar je minder goed in bent of gewoonweg niet leuk vindt om te doen. Stap voor stap kun je taken gaan overdragen en zul je ervaren dat het inhuren van een Virtual Assistant je meer geld gaat opleveren. 

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Met 20 jaar ervaring bied ik support op vele gebieden uiteenlopend van de Financiële administratie, HR- en Sales administratie tot aan het organiseren van Events, Social media Marketing en Webdesign. Ik ben multi inzetbaar en heb een exceptionele drive om jouw bedrijf als mijn bedrijf te beschouwen.


Heb je een allround ondersteuner nodig die écht met je meedenkt en de klappen van het ondernemerschap kent? I'm your girl!

Waarom kiezen ondernemers voor Virtual One? 

  • 100% Persoonlijke aandacht;

  • 20 Jaar ervaring;

  • Gedreven en betrokken;

  • Positief;

  • 24/7 Allround assistentie;

  • Jouw succes is mijn succes!

  +31 (0) 6 42 67 68 30                                                                                       Lydia@virtual-one.nl 

KvK nr. 57519897  - © 2020 designed by