Meer over mij

Lydia is een tot op het bot gedreven passievolle vrouw die graag dromen waar maakt. Een online duizendpoot die niet denkt maar doet!

Ik besloot alleen op wereldreis te gaan. Toen ik terug kwam was het antwoord op deze vraag duidelijk: "Hoe kan ik zoveel mogelijk mensen helpen en ondersteunen op hun pad?"

Door mijn diensten online aan te bieden.

 

​Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Management ondersteuning in verschillende branches besloot ik de dappere stap te nemen om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Zo is VIRTUAL ONE geboren.

Mijn expertise ligt bij het professionaliseren van de backoffice, de bedrijfsstructuur. Ik denk graag met je mee hoe zaken efficiënter en gestroomlijnder kunnen worden ingericht. 

Ik hou ervan om te ontzorgen en te ondersteunen. Om rust en ruimte te creëren zodat jij je volledig kunt richten op de dingen die je leuk vindt om te doen. Ik krijg energie als het goed gaat met  jou èn jouw bedrijf en zal er alles aan doen om daaraan bij te dragen. De klant (en jouw klant) staan altijd voorop!

Je kunt van mij verwachten dat ik beheerst ben en overzicht hou, met gezond perfectionisme

streef ik altijd naar efficiency.

Met mij als Virtueel Professional krijg je er een positieve en vriendelijke ondernemer bij.

Of het nu een paar uur per week is of voor een kort project, ik sta graag tot je beschikking.

Ook particulier kun je gebruik maken van mijn diensten.

Hoe ik er voor zorg dat je altijd op mij kunt rekenen en waarom ik dé VA ben die je zoekt:

Natuur - wandelen:

In de pauze ga ik graag een rondje wandelen om een frisse neus te halen en even af te schakelen, zodat ik de gehele dag productief en gefocust kan blijven. Ik begeef me graag in de natuur. Hier laad ik nieuwe energie op en mediteer ik om kalm en beheerst te blijven tijdens stressvolle momenten.

Yoga en Fitness:

Ik beoefen regelmatig yoga en fitness om in conditie te blijven, ik start daar mijn dag mee. Zodat ik fit en vitaal aan de dag begin.

Gezond eten:

Voor mijn gezondheid (en voor de dieren) eet ik geen dierlijke producten. Hiermee zorg ik goed voor mijn lichaam en geest. Ethiek is belangrijk voor me. Door het eten van veel groenten en fruit blijf ik energiek en helder zodat ik goed kan blijven waarnemen.

Muziek - Festivals - Dansen:

Ik luister graag naar muziek. Hierdoor kan ik goed ontspannen. Ook schud  ik graag mijn heupen los op een festival. Door actief te dansen blijf ik creatief en speels en kan ik opgebouwde energie kwijt, waardoor ik scherp en alert blijf.

Vrienden:

Een sociaal netwerk is belangrijk voor me. Samen mooie maar ook minder mooie momenten delen. Ik hecht veel waarde aan langdurige relaties. Er voor elkaar zijn door dik en door dun. Openheid en eerlijkheid, dichtbij. Deze opinie trek ik door in mijn werk, wat het succes ten goede komt. 

Reizen:

Ik ben een levensgenieter en ik reis graag. Door te reizen hou ik mijn vizier open voor nieuwe opties en ideeën waar ik anderen mee kan helpen. Omdat de werkzaamheden op afstand zullen plaatsvinden, kun je altijd op mij rekenen, waar ik ook ben.

  +31 (0) 6 42 67 68 30                                                                                       Lydia@virtual-one.nl 

KvK nr. 57519897  - © 2020 designed by